zaterdag 27 september 2014

Tips voor de ideale opgeruimde kamer!

Wie wilt het nou niet een super schone kamer, maar helaas krijg je deze niet door in je vingers de knippen. Vandaag geef ik jullie mijn tips hoe je je kamer opruimt en ook niet geheel onbelangrijk hoe hou je hem schoon.
We hebben geen tijd te verliezen dus laten we snel beginnen !





Stap 1: Om het schoonmaken nog een beetje leuk te maken zet je een lekker muziekje op, trek je chill kleding aan en zet je raam op een kier voor wat frisse lucht !

Stap 2: Begin met alle losse spullen zoals rondslingerende kleding op zijn plek te leggen en al je vieze wasgoed in de wasmand. Breng ook je vieze serviesgoed naar de afwasmachine of spoel het zelf even af.  Ook is het lekker om gelijk je bed af te halen dan kan deze ook even lekker luchten.


Stap 3: Zet een vuilniszak klaar voor alle spullen die je weg wilt gooien, als je ergens over twijfelt dan zet je het even aan de kant. En kijk je later of jet het misschien toch nog wilt houden of dat je het liever weggooit.

Stap 4: Als je een bureau hebt is het ook fijn om die op te ruimen, begin met alle losse schoolboeken en make-up op zijn plek op te ruimen. Daarna zet je de rest van de spullen op je bureau waar je het wilt hebben.

Stap 5: Check ook even of er nog spullen onder je bed liggen ! Pak daarna de stofzuiger erbij en stofzuig je hele kamer.

Stap 6: Tijd voor de stofdoek, stof al je spullen af en haal ook gelijk een vochtig doekje over je kasten en andere meubels in je kamer.

Stap 7: Na het stoffen is het tijd om een dweil door je kamer de halen om je vloer weer opnieuw te laten glimmen.

Stap 8: Tijd om je bed weer op te maken.

Stap 9: Maak je kamer helemaal af met kleine accessoires of leuke opbergers. Kijk voor inspiratie zeker op Pinterest of We Heart It.

Stap 10: Tijd om te genieten van je eigen opgeruimde kamer !

Succes met opruimen !


xxx



2 opmerkingen:

  1. Goed plan ;) Ik zou mijn kamer vaker opgeruimd moeten houden haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik poets mijn kamer regelmatig en zet meestal de vrijdag in als poetsdag :)
    Dat helpt wel

    BeantwoordenVerwijderen