zaterdag 22 maart 2014

Spam je blog #1

Naast dat ik het zelf onwijs leuk vind om te bloggen, lees ik ook graag de blogs van andere.
Natuurlijk is het leuk om de blogs van de wat bekendere bloggers te lezen maar vaak is het nog leuker om de blogs te lezen van de wat minder bekend bloggers. Ik zou het dus leuk vinden als jullie onder dit artikel je blog achterlaten zodat ik ook eens een kijkje kan nemen op jullie blog !



xxxxx

3 opmerkingen:

  1. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Eline, ik ben 11jaar en blog nu 5maanden op mijn stukje internet genaamd http://www.just-litllethings.blogspot.be/. Ik vind het nog altijd super tof, en hoop het nog lang te kunnen doen! Elke dag post ik een artikel rond fashion, beauty en lifestyle dingetjes. Al zit daar soms ook een beetje fotografie of een leuke DIY tussen. Ik hoop dat je snel een kijkje neemt :D
    Liefs, Eline
    http://www.just-litllethings.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn naam is Kim, ik ben 17 en ik blog nu ongeveer een jaar op mijn blog https://kimjanelouise.blogspot.com Ik blog simpelweg over alles wat mij interesseert. DIY's, art, fashion, nail-art en ga zo maar door.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat we even mogen spammen :) Ik blog vooral over reizen en dingen die ik graag wil doen en zien in en van de wereld, maar ook over wat ik al gedaan heb! Ik geef tips over van alles en nog wat etc.
    http://traveldreamss.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen