zaterdag 15 februari 2014

10 tekens waaraan je kunt merken dat hij je echt leuk vindt !

Misschien ben je gisteren wel verrast door een leuke jongen of ben je eindelijk afgestapt op je crush. Maar hoe weet je nou of hij je echt leuk vindt. Ik heb vandaag voor jullie 10 tekens op een rijtje gezet waaraan je dit zou kunnen merken. 
Op 1 staat toch echt wel zijn ouders ontmoeten, wanneer hij je wilt voorstellen aan zijn ouders of als dit al gebeurt is dan weet je dat het goed zit. Hij stelt ten slotte niet elk meisje voor aan zijn ouders.

Op 2 staat een tandenborstel en kleding bij elkaar hebben liggen. Dit betekend dat je zo vaak mag blijven slapen als je wilt omdat je spullen daar toch al liggen.

Als derde elkaars huissleutel hebben, hij vindt dus dat je altijd bij hem thuis mag zijn ook al is hij er zelf nog niet. Dit laat ook zien dat hij je vertrouwd. 

Toekomstplannen bespreken staat op vier, als hij dit onderwerp met je wilt bespreken weet je zeker dat hij nog een hele tijd bij je wilt blijven. 

Als je uitgenodigd word op verjaardagen van zijn familieleden of als hij je daarna toe mee vraagt, dan weet je dat hij je graag wilt voorstellen aan zijn familie. En dit is niet iets wat hij bij elk meisje doet.

Wanneer hij een foto met jouw heeft op zijn achtergrond waarop jullie zoenen of op een andere intieme manier staan weet je ook dat hij meer wilt dan alleen maar vrienden zijn, want zijn achtergrond word niet alleen door jouw bekeken maar ook door al zijn vrienden en vriendinnen.

Als hij steeds vaker bij je wilt zijn en met je wilt afspreken en jullie dit ook vaak doen. Kan je er ook van uit gaan dat hij je wel ziet zitten. Hij spreekt natuurlijk niet af met een meisje dat hij niet ziet zitten. Let wel op dat er een verschil is tussen dingen doen als vrienden en echt op een date gaan.

Samen zijn op bijzondere feestdagen zoals kerst en oud en nieuw. Dit zijn meestal de dagen dat je bent bij mensen die je lief hebt zoals je familie. Wanneer hij jouw uitnodigt voor het kerstdiner bij zijn ouders thuis dan weet je dat hij je officieel wilt voorstellen als zijn nieuwe vriendin.

Samen op vakantie gaan, dit is weer een teken dat als vrienden kan maar ook als koppel, hierbij licht het erook aan of er verder nog mensen mee gaan. Gaan jullie met een groep vrienden, dan hoeft het niet per se speciaal te zijn. Gaan jullie met allemaal stellen dan weet je dat hij jouw misschien ookwel als zijn vriendin ziet.

En wanneer je het helemaal zeker weet is wanneer hij gevraagd heeft of je zijn vriendin wilt zijn. En dan ook gelijk zijn Facebookstatus heeft veranderd naar in een relatie.


Hoe was jullie valentijn ? Zijn jullie nog verrast of heb je zelf iemand verrast?


xxxxx



Geen opmerkingen:

Een reactie posten