zondag 16 februari 2014

How to wear : Statement ketting

De statement ketting misschien wel beter bekend als de statement necklace. Hiermee geef je een simpele outfit een extra touch. Maar hoe draag je de statement ketting?
Zorg dat je statement ketting niet vloekt bij de kleding die je aan hebt. De statement ketting moet een extra touch aan je outfit geven en hem niet verpesten.
Draag je licht roze dan is het mooi als er een licht roze accent in de ketting zit.
Wanneer je een statement ketting draagt is het belangrijk dat je de rest van de outfit basic houdt.
Met een statement ketting wil je de nadruk leggen op de ketting en dit doe je niet door er nog een ander opvallend item aan te hebben.
Vermijd ook andere opvallende sieraden, een dunne ringetje aan je vinger kan heus geen kwaad maar draag geen opvallende oorbellen als je ook al een statement ketting om hebt.
De laatste tip die ik je mee geef is blijf experimenteren, staat de statement ketting leuker als je het blousje tot boven dicht doet of toch als je er een paar knoopjes van open maakt. Op deze manier maak je de statement ketting eigen en draag je hem op de manier dat jij het leuk vind !
Ik laat jullie ook nog een paar voorbeelden zien van manieren waarop statement kettingen zijn gecombineerd, hopelijk kun je hier inspiratie uithalen voor hoe je zelf een statement ketting kunt dragen !







xxxx

3 opmerkingen: